opinie

  • Peryskop.pl podpowie, co kupić - wywiad

    Jakub Połeć, twórca serwisu Peryskop, opowiedział Dziennikowi Internautów o poszukiwaniach drukarki, pracach nad stworzeniem serwisu i jego perspektywach. Przeczytaj wywiad i poznaj człowieka, którego serwis został jednym ze zwycięzców konkursu Seedcamp w Pradze.  więcej
    01-04-2010, 20:49, Michał Chudziński, Wywiad
  • Internauci chcą zaostrzenia kar za napaść na policjanta


    ElvertBarnes @ flickr lic CC
    Aż dwóch na trzech ankietowanych internautów popiera zaostrzenie kar za napaść na policjanta – wynika z sondażu GG Opinion Detector. Jednocześnie jednak internauci w ograniczonym stopniu ufają policjantom i wydają się nie wierzyć całkowicie w ich uczciwość.  więcej
    17-03-2010, 13:43, Marcin Maj, Technologie
  • Internauci zachowali neutralność w sprawie Polańskiego


    © BVI Media - Fotolia.com
    NewsPoint dokonał analizy publikacji dotyczących aresztowanego niedawno Romana Polańskiego, ich wydźwięku, a także cytowań znanych postaci wypowiadających się na temat reżysera.  więcej
    29-10-2009, 18:31, kg, Internauci
  • Gemius: Robiąc zakupy, korzystamy z opinii internautów


    © rolphoto - fotolia.com
    Większość użytkowników internetu, zanim zdecyduje się na zakup jakiegoś towaru, coraz częściej czyta opinie tworzone przez bardziej aktywnych konsumentów - wynika z badań przeprowadzonych przez Gemius. Pomimo że na razie tylko co szósty z nas komentuje w sieci produkty i usługi, to analitycy są zdania, że prosumenci rosną w siłę.  więcej
    28-10-2009, 11:48, kg, Biznes, Finanse i Prawo
  • Tajneprzezpoufne - wyraź anonimową opinię o swojej firmie

    Serwis TajnePrzezPoufne.pl to ankieta o szefie, współpracowniku lub warunkach pracy, którą można wypełnić i przesłać anonimowo bezpośrednio do zainteresowanego.  więcej
    28-09-2009, 07:04, dk, Internauci
  • Google Sidewiki ułatwia dzielenie się opiniami

    Sidewiki to nowa funkcja paska narzędziowego Google Toolbar. Pozwala dodawać komentarze, spostrzeżenia lub dodatkowe informacje podczas wizyty na dowolnej stronie internetowej. Komentarze będą widoczne dla innych użytkowników, tworząc ciekawy kontekst.  więcej
    24-09-2009, 13:19, mm, Technologie
  • Prawnik: odpowiedź Pobieraczka to "zasłona dymna"

    Rodzice nie muszą naprawiać szkód za rejestrację dziecka w serwisie Pobieraczek.pl – takiego zdania nadal jest prawnik Rafał Cisek z serwisu NoweMedia.org.pl, który już raz wypowiadał się na ten temat na łamach Dziennika Internautów. Przedstawiciele firmy Eller Service – właściciela Pobieraczka – twierdzili, że opinia prawnika jest "obarczona błędami". Zdaniem Rafała Ciska pominęli oni najważniejszą kwestię, tzn. odpowiedzialność opiekunów za podopiecznego, o której stanowi przepis art. 427 kodeksu cywilnego.  więcej
    31-08-2009, 13:43, Marcin Maj, Biznes, Finanse i Prawo
  • Masopinia chce być głosem społeczeństwa


    Kaspersky Lab
    Można na nim krytykować, wyżalać się, chwalić i polecać. Na każdy temat, o wszystkim - zachęcają do korzystania z nowego serwisu dla społeczności internetowych Masopinia.pl jego twórcy. Cechami wyróżniającymi od konkurencyjnych witryn i forów mają być brak ograniczeń tematycznych oraz możliwość tworzenia przez użytkowników własnych kategorii wpisów.  więcej
    13-08-2009, 07:02, Daniel Kotowski, Internauci
  • Opinie o hotelach na strony biur podróży


    ©istockphoto.com/cdwheatley
    Serwis Hotele.Oceniacz.pl, służący do wymiany opinii na temat bazy hotelowej na całym świecie, rozpoczął darmowe udostępnianie swoich danych.  więcej
    15-06-2009, 19:25, Daniel Kotowski, Internauci
  • Favore: opinie już bez logowania


    ©istockphoto.com/Zmiy
    Wystawienie opinii bez logowania do serwisu i ulepszenie systemu rezerwacji terminów usług to zmiany, jakie wprowadzono w serwisie Favore.pl.  więcej
    26-05-2009, 18:47, Daniel Kotowski, Biznes, Finanse i Prawo
  • Pstro.pl opiniuje usługi w sieci


    © YinYang at istockphoto.com
    Oddziały banków, urzędy, firmy budowlane, salony kosmetyczne, studia fitness czy siłownie – to tylko nieliczne z usług lokalnych, które oceniają konsumenci w nowym serwisie opiniotwórców Pstro.pl.  więcej
    22-05-2009, 08:10, dk, Biznes, Finanse i Prawo
  • Peryskop zbiera opinie i nie zawsze rozumie pytania

    "Czyta i rozumie wypowiedzi dotyczące produktów oraz pozwala je przeszukiwać za pomocą języka naturalnego" - zapewniają twórcy nowego polskiego narzędzia agregującego opinie o produktach - Peryskop. Niestety, jak wynika z krótkiego testu DI, jeszcze nie wszystkie pytania potrafi odpowiednio zinterpretować.  więcej
    20-05-2009, 21:34, Natalia Mindykowska, Technologie
  • Z internetu nie ma żadnych korzyści?!


    Stewart na lic CC
    Tak przynajmniej uważa Michael Lynton, dyrektor Sony Pictures Entertainment. W zeszłym tygodniu, podczas publicznego wystąpienia Lynton wypowiedział słowa, które dla wielu internautów mogą wydawać się kontrowersyjne.  więcej
    18-05-2009, 16:03, Michał Duda, Internauci
  • Opinie ekspertów Kafito w kolejnych porównywarkach cen

    Porównywarki cen to jedne z popularniejszych stron w polskiej sieci, które często mają wpływ na decyzje zakupowe internautów. Zaletą porównywarek są przede wszystkim informacje o cenach, komentarze internautów oraz ocena wiarygodności sklepów i jakości ich obsługi. Co istotne, coraz więcej porównywarek wprowadza na swoich stronach także fachowe opinie ekspertów.  więcej
    26-08-2009, 14:52, dk, Technologie
  • Opiniac.com to nowa polska platforma B2B do badania satysfakcji użytkowników serwisów internetowych oraz gromadzenia ich ocen i opinii na temat serwisów.  więcej
    14-10-2008, 22:35, Krzysztof Gontarek, Technologie
  • Przejęcie Tele2 przez Netię jest zagrożeniem dla konkurencyjności rynku uważają przedstawiciele Telekomunikacji Polskiej. UKE twierdzi, że przyniesie korzyści  więcej
    30-06-2008, 19:55, Krzysztof Gontarek, Technologie
  • Skapiec.pl uruchomił platformę wymiany opinii Sondi.pl, która ma wspomóc dokonywanie wyboru przy zakupach, dzięki ocenom wystawionym przez internautów  więcej
    29-06-2008, 12:19, Krzysztof Gontarek, Internauci
  • Lubisz, czy nie lubisz tej reklamy pyta swoich użytkowników Facebook, który wprowadził możliwość wyrażenia opinii na temat reklam emitowanych w serwisie  więcej
    06-06-2008, 09:45, Krzysztof Gontarek, Biznes, Finanse i Prawo
  • Onet odświeża stronę główną i przechodzi na Google

    Dziś pojawiła się "wczesna" wersja beta nowej strony głównej portalu Onet.pl. Zmiana wizerunku jest widoczna na pierwszy rzut oka i dotyczy nie tylko warstwy graficznej, ale również kodu, na którym została zbudowana jedynka Onetu. Co ciekawe, z nowej odsłony wynika, że największy portal zrezygnował z własnej wyszukiwarki na rzecz Google.  więcej
    18-04-2008, 21:41, Krzysztof Gontarek, Technologie
  • Polscy internauci nie chcą niepodległego Kosowa

    Większość polskich internautów korzystających z największych portali opowiedziała się przeciwko uznaniu przez Polskę niepodległości Kosowa. Tym samym wyniki znacznie różnią się od tego, co w ostatnim czasie zaprezentował jeden z ośrodków badania opinii publicznej.  więcej
    27-02-2008, 01:24, Rafał Spaleniak, Internauci

 Zobacz wszystkie tagi (Chmura Tagów)

RSS  
« Luty 2019»
PoWtŚrCzwPtSbNd
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728