opinie

  • Przejęcie Tele2 przez Netię jest zagrożeniem dla konkurencyjności rynku uważają przedstawiciele Telekomunikacji Polskiej. UKE twierdzi, że przyniesie korzyści  więcej
    30-06-2008, 19:55, Krzysztof Gontarek, Technologie
  • Skapiec.pl uruchomił platformę wymiany opinii Sondi.pl, która ma wspomóc dokonywanie wyboru przy zakupach, dzięki ocenom wystawionym przez internautów  więcej
    29-06-2008, 12:19, Krzysztof Gontarek, Internauci
  • Lubisz, czy nie lubisz tej reklamy pyta swoich użytkowników Facebook, który wprowadził możliwość wyrażenia opinii na temat reklam emitowanych w serwisie  więcej
    06-06-2008, 09:45, Krzysztof Gontarek, Biznes, Finanse i Prawo
  • Onet odświeża stronę główną i przechodzi na Google

    Dziś pojawiła się "wczesna" wersja beta nowej strony głównej portalu Onet.pl. Zmiana wizerunku jest widoczna na pierwszy rzut oka i dotyczy nie tylko warstwy graficznej, ale również kodu, na którym została zbudowana jedynka Onetu. Co ciekawe, z nowej odsłony wynika, że największy portal zrezygnował z własnej wyszukiwarki na rzecz Google.  więcej
    18-04-2008, 21:41, Krzysztof Gontarek, Technologie
  • Polscy internauci nie chcą niepodległego Kosowa

    Większość polskich internautów korzystających z największych portali opowiedziała się przeciwko uznaniu przez Polskę niepodległości Kosowa. Tym samym wyniki znacznie różnią się od tego, co w ostatnim czasie zaprezentował jeden z ośrodków badania opinii publicznej.  więcej
    27-02-2008, 01:24, Rafał Spaleniak, Internauci
  • Aukcje: Sprawdź opinie zanim zalicytujesz

    Powstał kolejny serwis, którego celem jest zbieranie opinii o ogłoszeniach i aukcjach internetowych, również tych trwających.  więcej
    27-01-2008, 16:35, Marcin Opolski, Biznes, Finanse i Prawo
  • Stajemy się prosumentami?

    Ponad połowa polskich internautów sugeruje się opiniami innych użytkowników sieci podejmując decyzję zakupową. Największy wpływ na nasze decyzję mają komentarze na aukcjach oraz opinie w sklepach internetowych - wynika z badania zrealizowanego przez firmę Gemius SA.  więcej
    04-01-2008, 13:03, kg, Biznes, Finanse i Prawo
  • Jeśli nie darzysz sympatią swoich sąsiadów...

    możesz wykorzystać pewne narzędzie, dzięki któremu nie tylko dasz upust swoim emocjom, ale także ostrzeżesz potencjalnych nowych mieszkańców przed uciążliwym otoczeniem.  więcej
    07-12-2007, 19:38, Michał Chudziński, Internauci

 Zobacz wszystkie tagi (Chmura Tagów)


« Lipiec 2020»
PoWtŚrCzwPtSbNd
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031