Apple Facebook Google Microsoft badania bezpieczeństwo patronat DI prawa autorskie serwisy społecznościowe smartfony

kuchnia

  • Kuchnia nowoczesnej restauracji. Czego nie może w niej zabraknąć?

    Planując otwarcie restauracji, zależy nam, by jej klimat był wyjątkowy i niepowtarzalny. Aranżujemy przytulne wnętrze, układamy oryginalne menu, dbamy o wysoką jakość obsługi. Poza tym, co widoczne, w restauracji znaczenie ma również to, co dla gości pozostaje ukryte – kuchnia i jej wyposażenie. To właśnie od niego zależy, czy serwowane przez nas dania będą smaczne, a nasza praca komfortowa i efektywna. Czego nie może w naszej restauracji zabraknąć?  więcej
    05-06-2017, 12:19, Komunikat firmy, Lifestyle
  • Potrawy wigilijne - ich przygotowanie to pestka dzięki YouTube. Przegląd kanałów kulinarnych

    Nie masz jeszcze pomysłu na potrawy wigilijne - smaczne, tanie i przede wszystkim łatwe do przyrządzenia? Przygotowaliśmy zestawienie kanałów kulinarnych na YouTube, które mogą ułatwić świąteczne gotowanie.  więcej
    22-12-2012, 15:25, Anna Wasilewska-Śpioch,
  • Gotowanie dla geeków. Nauka stosowana, niezłe sztuczki i wyżerka

    Książkę o takim tytule, autorstwa Jeffa Pottera, może wygrać dwóch czytelników Dziennika Internautów. Wystarczy trochę inwencji  w kuchni i chęć jej udokumentowania za pomocą zdjęcia.  więcej
    07-11-2011, 19:50, KONKURS, Publikacja_partnera
  • Święta z e-książką kucharską

    Rosnąca popularność urządzeń przenośnych oraz e-booków sprawia, że na rynku pojawia się coraz więcej rozwiązań w praktyczny sposób wykorzystujących nowe technologie. Jednym z nich są interaktywne książki kucharskie, za pomocą których platforma kulinarna Cooklet ułatwia dotarcie do świątecznych przepisów z całego świata.  więcej
    22-12-2010, 14:32, aws, Lifestyle
  • Kuchnia molekularna za dziesiątki milionów dolarów


    Daniel Carlbom
    Nathan Myhrvold nie szczędził majątku, by spełnić marzenie życia. Do historii przejdzie nie tylko jako jeden z twórców potęgi Microsoftu, lecz także autor największej kulinarnej książki świata.  więcej
    28-11-2010, 13:18, Dziennik.pl, Lifestyle

 Zobacz wszystkie tagi (Chmura Tagów)