Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • Użytkownik DI użytkownik wyrejestrowany

    Teraz skarb panstwa bedzie musial wyplacic milionowe odszkodowanie.

    17-11-2010, 20:47

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~mario

    polecam redaktorom DI przed napisaniem czegokolwiek "zasiegniecia jezyka". To jest tylko bajer naciaganie i tyle. Sprawdzenie domeny odsiebie.pl wskazuje na "Michau Enterprises Ltd. Chytron, 26 Street, Office 21, P.C. 1075 Nicosia, Cypr tel.+357.22761649 fax: +357.22767543" http://www.dns.p(...)hau.html a wiec na PARTNERA NASK'u firme z adresu www.dropped.pl domena odsiebie.pl byla kiedys przez kogos zarejestrowana a ta firemka ja przejela aby na niej zarobic kazdy wie jak - pozycjonowanie, reklama, lub inne zrodlo dochodow. Nie dajcie sie nabrac i wszedzie opiszcie na blogach, wpisach itd. zejest to kolejne OSZUSTWO firmy www.dropped.pl w celu napedzania im ruchu na ich system sprzedazy domen!!!

    17-11-2010, 20:50

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~mario

    Domena OSZUKANCZEJ firmy www.dropped.pl ktora przejela ta domene od osoby prywatnej ktora zapomniala zaplacic za przedluzenie domeny. Domena istnieje na rynku od 2008.09.22 21:35:18 a firma www.dropped.pl przejela ja 2010.10.31 21:36:49 wiecej szczegolow znajdziecie na stronie NASK'u http://dns.pl/cgi-bin/whois.pl Robimy akcje aby nie dopuscic do wypozycjonowania tej domeny przez Cypryjska firme ktora kierowac bedzie ruch na swoj sklep z domenami - wpisujcie gdzie sie da nba blogi, fora, wpisy, komentarze itd. ze to mowiac delikatnie NACIAGANIE ludzi zeby ich domena www.odsiebie.pl nie wybila sie w przegladarkach!

    17-11-2010, 20:56

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~mario

    Domene www.odsiebie.pl miala firma zarzadzajaca domena www.pobieraczek.pl wiecej informacji tutaj http://vbhel(...)ua-5011/ Proponuje redaktorom DI poszukac wiecej informacji zanim napiszecie kilka sensacyjnych zdan niepopartych porzadnymi faktami i dowodami.... Czyzby POBIERACZEK wrocil z nowa inicjatywa aby ponownie OSZUKWIAC LUDZI?!

    17-11-2010, 21:12

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~pott28

    to by było coś.. aktualnie nie ma polskich free swerów.. przeklej dal limity..

    17-11-2010, 21:15

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~xnd

    mario, większych głupot nie możesz już pisać?

    Po pierwsze domena odsiebie.pl nie należała do pobieraczka tylko do osoby prywatnej która zarejestrowała się w programie pratnerskim pobieraczka.

    Domena jest zarejestrowana w dropped od 2008. czyli nie wygasła.

    dropped jest normalnym rejestratorem który łapie nieopłacone domeny. Jeśli ktoś nie widzi że jego domena wygasa (~ 15 dni) znaczy że mu na niej nie zależy.

    17-11-2010, 22:14

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~xnd

    mario właścicielem jest w dalszym ciągu osoba fizyczna dla tego pole abonent jest nie jawne.
    przechwytywanie to przeciez zwykła rejestracja wiec data była by z tego roku (data jest niezmieniona). chcąc oceniać innych powinieneś sam troszeczkę wiedzy przyswoić.
    Tak to wyszedłeś na idiotę

    17-11-2010, 22:21

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~feniks
    [w odpowiedzi dla: ~mario]

    @mario - głupoty piszesz i tyle :)

    18-11-2010, 12:45

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~taka jedna

    Panie radco prawny... sam pan wprowadzasz ludzi w błąd pisząc w artykule "OdSiebie" i nawiązując tym do starego serwisu.

    18-11-2010, 13:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Kamyk
    m
    Użytkownik DI Kamyk (1884)

    Odsiebie.com a odsiebie.pl to nie jest to samo. Pamiętacie co było z Napsterem?

    18-11-2010, 15:11

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~abecadło

    Co było z Napsterem?

    18-11-2010, 15:12

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~pan ogrodnik

    Za stym stoji jakaś amerykańska firma:

    Dedibox Solutions LLC
    16192 Coastal Highway
    Lewes, Delaware 19958
    United States Of America

    19-11-2010, 20:11

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~kot

    Nieprawda.

    "Dedibox Solutions LLC" - Taki twór nie istnieje pod podanym adresem. Jest za to sklep z komórkami, o, proszę: http://tinyurl.com/25lek4r

    Google tez nic nie wie o tworze "Dedibox Solutions".


    Ściemniasz waść.

    BTW: Co za [epitet] pisał ten system komentarzy, że poblokowane są wszystkie skracacze linków? Widać administracja jest niekompetentna i nie radzi sobie ze spamerami - za to idzie po linii najmniejszego oporu.

    20-11-2010, 03:31

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~henryk

    www.dedibox.com moze to cos od nich? Uslugi hostingowe to mialoby jakies powiazanie serwery juz maja he.......

    20-11-2010, 08:52

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~milosz
    [w odpowiedzi dla: ~kot]

    @kot, widzę że masz małe pojęcie o firmach z Delaware. Pod tym adresem jest zarejestrowanych ponad 80 tys firm ;)To, że nie ma go na mapie nie znaczy że tej firmy nie ma. Wystarczy trochę poszukać i widać:

    DediBox Solutions LLC
    we make future
    Limited Liability Company
    16192 Coastal Highway
    Lewes 19958, Delaware
    United States of America
    phone: +1.302-294-2577
    e-mail: support () dedibox.pl

    20-11-2010, 11:35

    Odpowiedz
    odpowiedz
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy