Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~Jacek

    Haha swietne.

    Pani Aniu, mam nadzieje, ze czyta Pani komentarze ;)

    Zapraszam tutaj:
    http://www.googl(...)FM+91999

    Prosze zobaczyc, jak sie robi biznes.

    28-03-2009, 14:11

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~lol

    Wiemy ze oszust leci najpewniej z lomzy, na googlach mozna znalezc rozne info o tej osobie, np. to:

    Autor: VizeV (---.elomza.pl)
    Data: 21-02-09 12:03
    Wyślijcie AFM pod numer 91999 koszt 1.22 zobaczycie co dziś odkryłem :)

    "Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga"


    proponuje zawiadomic policje i prokurature.

    28-03-2009, 14:19

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~TonyMontana

    WSZYSTKIE STRONY PODANE PONIZEJ
    TO OSZUSTWA (badz biora w nim udzial, badz sa z nim powiazane w widoczny sposob).
    KAZDA Z TYCH STRON UZYWA NUMERU 91999 (prefix AFM).
    To ten sam numer, co na innych stronach, ktore stawia firma pay-sms :)

    ----------------------------------------------------

    http://www.pay-sms.pl/brzuch2.htm
    http://www.pay-s(...)ja19.htm
    http://fastrd.pl/pobierz.html

    (ta ponizej sie chyba popsula ale w cache'u google jeszcze jest)
    http://www.szybs(...)-Net.htm

    (tuu.pl tez jest czescia tego procederu - na stronie glownej mozemy przejzec zawartosc serwera ...)
    http://tuu.p(...)a-19.php

    Mniej urodziwe ponizej (malolaty ponizej 18 nie wchodza):

    http://naughtypussy.cba.pl/index.htm
    http://lejdis-krakow.blogspot.com/
    http://angela-kato.blogspot.com/
    http://octavia-ldz.blogspot.com
    http://takemenow.c0.pl/foto.html
    http://leslielin.cba.pl/kontakt.html
    http://bijaacz.blogspot.com/

    Ta jest the best:
    http://tonymontanawwa.blogspot.com/

    ----------------------------------------------------


    Oczywiscie to tylko poszlaki ^^ ale cos czuje, ze ta siec jest jeszcze wieksza.

    28-03-2009, 14:29

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~das

    ogólnie N-K to syf. z początku było ciekawie ale okazało się że wszyscy mogą wiedzieć wszystko o innych. nie sznujemy prywatności! JA ZLIKWIDOWAŁEM KONTO N-K, Dziękuję za przypomnienie sobie przeszłości - WYSTARCZY! szkoda tylko że zgodziłem się na otrzymywanie reklam na maila. ale to był warunek zalogowania...

    28-03-2009, 15:15

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Mr R.I.P.

    @das
    ŁAŁ boski jesteś. Nie masz konta na NK! Mogę cie dotknąć.

    Dla dorosłych ludzi jest to szansa odnowienia znajomości sprzed lat. A gówniarzeria? Co mnie obchodzi, że ktoś sobie nagie fotki w profil wrzucił?

    28-03-2009, 17:47

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~kbr
    [w odpowiedzi dla: ~Mr R.I.P.]

    tylko ilu z tych dorosłych ludzi odnawiało znajomości na szkolnelata .. 4 lata przed n-k? g*wn* cukrem posyp to też muchy się zlecą ;) a teraz bez cukru to żadna mucha nie może żyć.

    28-03-2009, 19:26

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Toni

    Zarząd Portalu Nasza Klasa nie przestrzega prawa, nie powinna więc wymagać by wobec tego portalu Inni przestrzegali prawo.
    http://orzec(...)B03BE6DD
    Może łaskawie Pani rzecznik skomentuje ten wyrok ?

    28-03-2009, 23:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~manekin z pumexu

    Linki do waszej-klasy zalewają zaśmiecony już internet.
    Wszędzie spam czy to na komunikatorach lub forach z linkami do tuby i najpopularniejszych (słabo opiniotwórczych portali).
    Nie wiem po co ludzie namawiali mnie na założenie tam konta? SPAMerskie komentarze, słodzenie sobie, podbudowywanie samoocenki, towarzystwo wzajemnej adoracji, sukcej materialny czy rozpłodowy. Przecież to "polskich buraków portret własny".
    Widać, że ludzie nie mają zbytnio co z czasem wolnym zrobić, mają go za dużo, albo nie umieją rozsądnie go spożytkować.
    Po kilka zdjęć swojej facjaty ktoś wrzuci, następny społeczniak walnie grupową fotkę do której zapozują po pijaku "cementująć związek do grobowej deski".
    n-k jest małomiasteczkowy i pożytek z niego dla społeczeństwa szybko się wyczerpał.
    Sam nie lubię pytań od "znajomych" w stylu: "co słychać, albo "co porabiasz", bo sam się o nich nie pytam o to gdyż mnie to nie interesuje.
    No tak, tylko po co nawiązywać upadłe znajomości? To trzeba pielęgnować latami. Tutaj się kłania ludzka samotność na to wychodzi.
    Większość ludzi tam obecnych nigdzie przedtem nie logowała, a wielu z tego co widzę nawet nie umie z google porządnie korzystać o czytaniu oraz pisaniu ze zrozumieniem.
    Niedojrzałość i naiwność użytkowników widać jak na dłoni (pożywkę na tej szarej masie mają psychologowie, socjolodzy i policja).
    Dobrze, że tam jest opcja usuń konto! To najrozsądniejszy ruch n-k.

    29-03-2009, 12:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~dofjn

    Ten program to za darmo jest, wrzućta w gugla...

    29-03-2009, 16:42

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~TGas

    Z tego co widzę (na moje nieszczęście) plik został już usunięty i nie da sie go pobrać :(

    29-03-2009, 17:01

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Paweł

    Według mnie nie można autorowi strony nic zarzucić jak sam twórca aplikacji pisze że nie czuje się pokrzywdzony
    Program jak widać służy do robienia rzeczy automatycznie takich które można zrobić ręcznie
    czyli służy do ułatwiania użytkownikom komunikacji, więc nie wiem o co się czepiają,
    to tak jakby podać do sądu wszystkich sprzedawców noży bo także mogą one komuś posłużyć jako narzedzie zbrodni.

    29-03-2009, 20:09

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~TGas

    Ścigać autora programu a nie autora strony.

    29-03-2009, 20:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Paweł

    Po mojemu to powinno się ścigać tych którzy używają takich programów ale takich najciężej złapać na gorącym uczynku,
    program nie łamał żadnych zabezpieczeń to do autora programu też nie można się przyczepić, niech się nk lepiej zabezpieczą i wprowadzą tokeny w komentarzach i mod rewrite w profilach to będą mieli spokój.
    już kiedyś też były newsy że sądowali się z jakimiś kolesiami którzy stworzyli i używali podobnego programu ciekawe tylko jak się sprawa zakończyła,
    niedługo będzie strach tam konta zakładać przed obawą że wam proces wytoczą.

    29-03-2009, 21:02

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Jacek

    Jakies lobby widze ;)

    Robi sie cieplo, to trzeba sie troszke postarac o wizerunek, heh.

    Nie wroze wam dlugiej przyszlosci.

    29-03-2009, 22:26

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~TGas

    Jacek co masz na myśli.
    Jeżeli chodzi o to czy gość jest z Łomży czy nie to nie patrz na ip. z keywordu AFM i z tego numeru korzysta masa stron a nie jedna osoba, tak samo jak w płatnościach cashbill tez jest jeden keyword dla wszystkich (DM i numer 91900) i dopiero po wpisaniu go w odpowiednią strone naliczana jest prowizja dla danego partnera.

    30-03-2009, 00:56

    Odpowiedz
    odpowiedz
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy