Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • Anna
    k
    Redaktor DI  Anna (89)
    [w odpowiedzi dla: ~Filip Krk ]

    Może to Pana zdziwi, ale wiele z zamieszczonych pod tym tekstem komentarzy pochodzi z tego samego adresu IP.

    25-03-2009, 21:51

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Jfk

    To pewnie grupa nieznajacych sie ludzi piszacych z jednego komputera. Ale Pani jest niemadra ^^

    28-03-2009, 14:36

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~tymczasowy

    Proszę, oto nastęny adres panów oszusyów:

    http://www.gadul(...)dex2.htm

    31-03-2009, 21:15

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • marx
    m
    Użytkownik DI marx (537)
    [w odpowiedzi dla: Anna]

    chcialbym to zobaczyc ale napewno nie moj

    01-04-2009, 03:00

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~davidos

    zostalem także przez nich oszukany ze strony www.najlepsze10.pl czy jakos tak i co teraz?

    04-04-2009, 14:08

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • johny11f
    m
    Użytkownik DI johny11f (34)

    Znów zaczęły się pojawiać te strony...
    Google ads na last.fm
    http://i40.tinypic.com/2evglcp.jpg

    19-04-2009, 22:53

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Zniesmaczony

    życze wszystkim nie wydymanym a naśmiewającym sie,żeby ktoś i ich wydymał nie koniecznie w taki sposób jak nas (sms premium), wtedy i my sie pomądrzymy !!!

    23-06-2010, 22:59

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy