Komentarze:

  • ~Antipop

    Brawo, Dzienniku Internautów. Reklama koncernu farmaceutycznego i jego reklamowego serwisu przebrana za nius o nowym portalu internetowym. W tym kontekście zastanawiam się tylko, czy nazwisko autora reklamy - Kusiciel - to prawdziwe nazwisko, czy też "kopirajter" robi sobie jaja.

    08-02-2011, 10:53

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~atx

    Następny szajski serwis, którego jedynym prawdziwym zadaniem jest promowanie produktów - w tym przypadku tabletek z kwasem foliowym do zażywania podczas ciąży, zupełnie "przypadkiem" produkowanych przez firmę-autora strony. Ten serwis to tylko przerośnieta ulotka reklamowa, gdzie zamieszczenie jakiejś tam treści służy jedynie jako alibi dla marketingu = robienia wody z mózgu. Z punktu widzenia edukacji już lepiej żeby ten serwis w ogóle nie powstał.

    Ja z kolei polecam http://www.fetalmedicine.com/ - tak wygląda porządny serwis edukacyjny, w tym przypadku na temat rozwoju i diagnostyki USG płodu. Wszystkie badania dokładnie opisane, jasno wyszczególnione na co należy zwracać uwagę, język zrozumiały ale bez uproszczeń.

    04-02-2011, 12:58

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Kobieta ciężarna

    Ja polecam stronę http://trymestr.pl

    03-02-2011, 11:52

    Odpowiedz
    odpowiedz
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy