Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~medi

    doradzam się przyjrzeć sklepom tomasz skrok
    facet z tego co w internecie pisza oszukuje ludzi, to nie jest przypadek, że klkadziesiąt osób ma z nim problemy, www.skleptomka.bazarek.pl i inne sklepy tomka

    18-03-2009, 18:08

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Bart

    z tym "agdtvmarcinamaj.webity.pl" to juz naprawdę żałosne:/

    18-03-2009, 18:09

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • kollek
    m
    Użytkownik DI kollek (3)

    Moze redakcja zakonczyla by ta farse z tym zalosnym wlascicielem(zlodziejem?) i zglosila sprawe pomowien na policje?

    18-03-2009, 18:12

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~-
    [w odpowiedzi dla: kollek]

    --- treść usunięta przez moderatora. Powód: spamowanie i prowokacja, sztuczne generowanie komentarzy - kilkanaście nicków piszących z jednego IP ----

    18-03-2009, 18:21

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~truth

    W sumie to sprawa jest dawno zakończona, bo ja nigdy takim obszczymurkom jak owa szemrana ferajna "NowAGD" nawet starej pary trampek bym nie wysłał.
    Kupuję w normalnych poważnych sklepach metodą ręka-ręka. Bez towaru pieniądza nie ma, i kropka. Zamówić trzeba, czekać? To żałosna nora nie sklep.
    Na szczęście jest wolny rynek i konkurencja.

    18-03-2009, 18:28

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~-
    [w odpowiedzi dla: ~truth]

    --- treść usunięta przez moderatora. Powód: spamowanie i prowokacja, sztuczne generowanie komentarzy - kilkanaście nicków piszących z jednego IP ----

    18-03-2009, 18:35

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~regina64

    Ja również dałam się wmanewrować. Zamówienia dokonałam 16.03.2009 a wpłaty dokonałam 17.03.2009 na poczcie na konto INTELIGO. O 20.10 miałam informacje, że to oszustwo i mimo wszelkich starań przelewu ze względu na umowę zawarcia konta INTELIGO nie można było juz tego zatrzymać. Mój numer zamówienia to 203. Innych pokrzywdzonych proszę kontakt przez gadu-gadu 9747722 lub telefonicznie 600529907. Regina.

    18-03-2009, 18:39

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~-
    [w odpowiedzi dla: ~GvS]

    --- treść usunięta przez moderatora. Powód: spamowanie i prowokacja, sztuczne generowanie komentarzy - kilkanaście nicków piszących z jednego IP ----

    18-03-2009, 18:40

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Cardill
    m
    Użytkownik DI Cardill (922)

    Jedyne od czego się czepnę w tym artykule to fragment:
    "NIP, zaczynający się od cyfr 775, informuje o tym, że został on wydany przez Urząd Skarbowy w Kutnie. Z kolei domena internetowa sklepu została zarejestrowana pod koniec stycznia br. przez firmę NowakART, z siedzibą we Wrocławiu"

    I co w tym dziwnego?
    W momencie gdy rejestrowałem się jako podatnik mieszkałem w rodzinnym mieście, nadano mi NIP zgodny z miastem zamieszkania. Poszedłem na studia, przeprowadziłem się do Stolycy, założyłem działalność gospodarczą, ale NIP dalej mam przez całe życie ten sam. Firma zarejestrowana w Wawie, ale NIP nie warszawski. Nie ma w tym nic dziwnego:)

    18-03-2009, 19:28

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Iwka

    Ja także zostałam oszukana. Towar zamówiłam 14.03.2008 przelew dokonałam 16.03.2008. Dzisiaj dostałam e-maila ze to oszustwo - zgłosiła już na policję. Chyba marne szanse na odzyskanie kasy

    18-03-2009, 19:42

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Kacha

    ja juz takze po wizycie na Policji, za własną głupotę dosłownie zapłaciłam, ale tak czy siak takim cwaniakom to kara poważna się należy!!! Mam nadzieję, ze znajdą ich wcześniej czy później. Co do odpowiedzialnosci innych...PKO BP...poinformowano mnie, ze to konto INTELIGO więc...ciekawe co z tej afery wynikmie. Ja mam nauczke i to nie tanią!!! Jeśli to taka spora afera, może Policjasię nia faktycznie zajmie, zgłaszajcie więc ten przekręt i to tyle ;o(

    18-03-2009, 20:00

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Greg
    [w odpowiedzi dla: ~Kacha]

    Policja woli robić naloty na piratów i studentów, przynajmniej złote blachy dostaną za to. A tak to po co się męczyć.

    18-03-2009, 20:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~ABa

    Ja chciałabym w tym miejscu pochwalić internautę, którego postawa pomogła w zdemaskowaniu przestępców. Każdy taki mail do redakcji i opublikowany materiał, to szansa, że mniej osób zostanie oszukanych, a proceder zlikwidowany już u zalążka. Więc pomagajmy sobie i nie bójmy się mówić głośno o takich sytuacjach.

    18-03-2009, 20:14

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Cardill
    m
    Użytkownik DI Cardill (922)
    [w odpowiedzi dla: ~Greg]

    na piratów studentów, a nie piratów i studentów :)

    Tych prawdziwych (nie studentów) to się boją :)

    18-03-2009, 20:14

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~toxic.666

    Mała prośba do moderatorów - usuńcie te posty z linkiem do agdtvmarcinamaj.webity.pl. Nie wiem o co chodzi autorowi, chyba chce się pochwalić, że zrobił stronę pustą internetową na poziomie dziecka z podstawówki. Z resztą po jego stylu pisania można spokojnie powiedzieć, że jest dzieckiem z podstawówki. Z góry dziękuję za wysłuchanie.

    18-03-2009, 20:31

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy