Gotować, smażyć, zapiekać, jeść na surowo, łączyć z alkoholem, a nawet kisić. Redakcja Smaker znalazła 95 sposobów na przygotowanie jaj i wydała darmowego e-booka.
reklama
Redakcja społecznościowego serwisu kulinarnego Smaker przygotowała darmową książkę elektroniczną „Smaker poleca: 95 pomysłów na jajka”. Zdaniem redakcji jest to praktyczny i oryginalny przewodnik po sprawdzonych przepisach z jajkami w rolach głównych, szczególnie przydatny w okresie nadchodzących świąt wielkanocnych.
„Smaker poleca: 95 pomysłów na jajka” to publikacja w formie PDF, która - dzięki licencji Creative Commons – umożliwia dzielenie się nią z innymi użytkownikami, powszechne jej udostępnianie i dowolne wykorzystywanie.
Książka stanowi oryginalny zbiór pomysłów wykorzystujących jajka, inspirowany zarówno powszechnie znanymi przepisami, jak i bardziej nowatorskimi eksperymentami kulinarnymi.
„Jaja można smażyć, gotować, zapiekać, jeść na surowo, łączyć z alkoholem, ale, jak się okazuje, można je także kisić. Jajo kiszone to popularna przekąska do piwa w krajach anglojęzycznych, a także w Niemczech”. Więcej w rozdziale o jajecznej egzotyce w darmowym e-booku, który można pobrać ze strony Smakera.
Aktualności
|
Porady
|
Gościnnie
|
Katalog
Bukmacherzy
|
Sprawdź auto
|
Praca
biurowirtualnewarszawa.pl wirtualne biura w Śródmieściu Warszawy
Artykuł może w treści zawierać linki partnerów biznesowych
i afiliacyjne, dzięki którym serwis dostarcza darmowe treści.
*
|
|
|
|
|
|