Komentarze:

  • ~lemur

    to samo przychodzi z rzekomej naszej klasy

    18-04-2008, 17:28

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~limak

    Received: from dso39.neoplus.adsl.tpnet.pl (dso39.neoplus.adsl.tpnet.pl [83.24.226.39])
    z tąd przysłany był do mnie

    13-02-2008, 18:29

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~piter55

    Po zainstalowaniu ten trojan to c:windowssystem32aspimgr.exe , nalezy usunac plik apimgr.exe , nastepnie przeszukac rejestr po frazie aspimgr i usunac klucze aspimgr (malymi literami) - nie usuwac kluczy LEGACY_ASPIMGR bo to Microsoft ASPI Manager

    Pzdr,
    P

    05-01-2008, 19:49

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~saldanek

    Słuchajcie, juz nie tylko z podrobionej fotki przychodzą te emaile. Wczoraj dostałem takiego emaila z kartki.onet.pl i niestety zainstalowałem sobie trojana..
    Naszczęście juz usunięty :-)

    19-12-2007, 14:40

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~mati

    Witam, a ja dzisiaj dostałam wiadomość e-mail z linkiem do strony kartki.onet.pl W treści świąteczne "życzenia", a schemat ten sam co wcześniej. Otwiera się spreparowana strona z komunikatem informującym o wyłączeniu obsługi Flash w przeglądarce i zachęcającym do pobrania Flash Playera.Pobrać można, ale plik aspimgr.exe
    Przestrzegam, pzdr.

    18-12-2007, 01:50

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy