Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~Tomek

    Prawdziwa strona aktywująca wideorozmowy to:

    http://www.facebook.com/videocalling

    Jak widać jest to adres na Facebooku a nie adres aplikacji. Nie wymaga też żadnych uprawnień itp.

    Autor artykułu powinien umieścić ten link. Dzięki temu ludzie mogą trafić na poprawną stronę i nie będą szukąć linku w spamowych aplikacjach. Niestety większość serwisów napisała o wideorozmowach ale linku już nie umieściła. POjawiało się więc zaiteresowanie które wykorzystali przestępcy.

    10-07-2011, 20:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Sucitar naimiS SS

    A co to jest ten facebook zapytam się? Zbiorowisko jakieś noł-lajfów życiowych?

    11-07-2011, 10:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Użytkownik DI użytkownik wyrejestrowany
    [w odpowiedzi dla: ~Sucitar naimiS SS]

    Nie. To zbiór stron normalnych ludzi, którzy znaleźli sobie bardzo wygodny darmowy sposób komunikacji.

    11-07-2011, 10:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~tropiciel

    yhm a jak ktoś nie umi sie zalogowac na swojego facebook.a a był ofiarą tego linku.?

    26-07-2011, 18:59

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy