Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~impassive

    Skoro strona http://MassMedia.pl nie należy do NetArtu, to dlaczego są na niej reklamy tego drugiego. Altruiści?

    25-06-2010, 14:32

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~PRC

    @impassive - coś w tym jest... zwłaszcza, że już na różnych formach były poruszane tematy NatArt i "hurtowej rejestracji domen zawierających nazwiska"

    W dodatku, teraz strona MassMedia.pl jest wyłączona, jest tylko info, że znajduje się na serwerach Nazwa.pl (Domena jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl)

    Kolejny zbieg okoliczności... Jaki ten świat jest ich pełen... Zwłaszcza, jak chodzi o kasę...

    25-06-2010, 15:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~klient

    Mi zaoferowali 5000zł za domenę z nazwiskiem. Co ciekawe dzień wcześniej rejestrowałem inną domenę u innego operatora i tam było pytanie, czy chce zarejestrować domenę z moim nazwiskiem i widniała normalna cena, czyli domena była wolna

    25-06-2010, 17:51

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~adiblol

    Co prawda darmowe, ale dobra...

    dot.tk pod pretekstem "że był downtime", zabrała mi domenę i uniemożliwiła rejestrację, tylko po to aby wstawić zamiast mojej witryny - reklamy.

    Co ciekawe, mam inną domenę .tk, która również wtedy miała downtime, ale była mniej popularna. Nie zabrali.

    Zabrali również jedną domenę, która nie miała downtime. I koledze jedną zabrali. Ciekawe.

    25-06-2010, 18:27

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~kot
    [w odpowiedzi dla: ~adiblol]

    Tak to jest, jak siękorzysta z darmowego szitu.

    25-06-2010, 22:23

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~rejestrator

    Pan Nowak tworzy kolejne spółki żby ukryć swoje przekręty. Cała "Grupa kapitałowa" to jedna wielka ściema robiona pod PR oraz ukrycie prawdy. Kapitału nie ma tam żadnego a ktoś chyba nie doczytał definicji określenia grupa kapitałowa. Właścicielem wszystkich spółek jest w 100 % Piotr Nowak (żrodło -> Info Verity).Rejestracja domen z bezprawnym wykorzystaniem danych klientów to sprawa dla GIODO.

    26-06-2010, 10:04

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~ircekk

    Wietrzycie wielki spisek, a tak naprawdę nic się nie stało. I żadne GIODO się tym nie zajmie ponieważ spis polskich nazwisk jest ogólnie dostępny i KAŻDY mógł sobie wpaść na taki pomysł i rejestrować domeny z nazwiskami. 1 minuta szukania w google i znalazłem spis 400 tysięcy polskich nazwisk. Zadziwiająca jest ludzka głupota :)

    26-06-2010, 20:57

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~tka

    Miałem parę lat temu też problem z uczciwością firmy nazwa.pl.
    Otóż sprawdziłem na ich stronie czy jest dostępna do rejestracji strona bitner.pl.
    I za parę godzin była już zarezerwowana przez osobę prywatną. I jest oczywiście na sprzedaż.
    Przypuszczam, że jest zarejestrowana na kogoś z nazwa.pl

    Dlatego już nigdy nie sprawdzam wolnych domen poza stroną nask'u.

    28-06-2010, 12:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~wolny

    o tym, że niektórzy rejestatorzy rejestrują domeny na siebie wiadomo nie od dziś ( poczytajcie na: http://www.di.pl(...)ic=49447); jedni to robią z sensem i pomysłem, inni bez

    ~tka - a poproś nask o listę domen zarejestrowanych przez pracowników nask (byłych i obecnych), obawiam się że najdroższe transakcje domenowe roku mogą się schować do wartości ich domen

    ~rejestrator - opisz szerzej te przekręty, z przyjemnością poczytamy :)

    29-06-2010, 22:32

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~antyNowak

    Nowak w chu*u ma GIODO i inne organy państwowe
    http://orzec(...)2EB4385B
    a napompowanie wirtualnym kapitałem "grupy kapitałowej" to- jak przypuszczam- wstęp do zgarnięcia kasiory lamerów z Giełdy Papierów Wartościowych.

    01-10-2010, 17:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy