Google
email:   hasło:   
zapamiętaj mnie   rejestracja  •   nie pamiętasz hasła?
SG

Komentarze

do: Naciągacze w serwisie randkowym Cafe.pl

Dodaj nowy

HTML zablokowany

można używać prostych znaczników BBCode

pola oznaczone * są wymagane

Dostępne znaczniki:

[b] pogrubienie [/b]
[i] pochylenie [/i]
[u] podkreślenie [/u]
[url]http://www.di.com.pl[/url]
[url=DI]http://www.di.com.pl[/url]


Odpowiedz na proste pytanie *:
Ile jest sześć + 2?

Zarejestruj się! - nie będziesz musiał się podpisywać i wpisywać odpowiedzi!

Najnowsze komentarze
  • ~Clocky Fan
    [w odpowiedzi dla: tolep]

    Dzięki za użycie słowa "użytkownik" a nie "user". Niedługo chyba zapomnimy połowy podstawowych słów w języku polskim.

    Clocky Fan
    Clocky

    07-01-2009, 10:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • tolep
    m
    Użytkownik DI tolep (17)

    Bosh... co za refleks. Maile, wiadomości na kopunikatorach i serwisach randkowych generowane przez translatory przychodzą seryjnie od co najmniej kilkunastu tygodni, a tu użytkownik Cafe.pl (chyba jeden z killkunastu, którzy tam mają konto) zpowodował podniecenie się Agory i DI przy okazji.

    Czytałem jeszcze jesienią o spamie z serwisów randkowych, a mechanizm wyłudzenia ma jakoby polegać na skłonieniu bogatych mężczyzn z Zachodu (w tym Polaków, hyhyhy) do sfinansowania pieknej biednej Rosjance podróży do Polski i różnych formalności - na piękne JPGowe oczy...

    06-01-2009, 20:49

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • de0
    m
    Użytkownik DI de0 (1067)

    tak w kwestii translatorów...
    czasem przeglądam spam, czy aby mi się coś waznego tam nie zaplątało... i często czytam coś takiego :

    "Drogi Przyjacielu
    Jesteśmy Yongda spółki, na naszej stronie internetowej: www.mkoug.com. Sprzedają głównie jako elektryczne product.such aparatów cyfrowych, telefonów komórkowych, LCD TV, xbox, Laptopy, DV, Mp4, GPS, i tak on.If chcesz kupić coś, skontaktuj się z nami swobodnie, nasza firma chce zaoferować więcej rabaty i najlepszych usług dla biznesu współpracy z Tobą / company.Any swoje inne zainteresowania nie ma za co do naszych visite website.please prosimy o kontakt pod adresem: " ble ble ble :)
    śmieszne nie ?

    06-01-2009, 18:51

    Odpowiedz
    odpowiedz


Najnowsze Programy

Serwisy specjalne:
Wydarzenia: