Komentarze

do: Aukcje dla hazardzistów?

Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~Maria

    Za 1klik stronka wiarygodna.Wygrane przychodzą na czas.Kontakt z administratorem szybka i przyjemna.Wygralam juz 4 licytacje i dalej licytuje.Polecam ten serwis

    04-12-2010, 17:47

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Ania

    Witam, za1klik.pl ale super strona, posiadają wybór produktów, szybka dostawa, nawet infolinia jest. Wygrałam juz pare raz, gdzie przy konkurencji nie wyszlo mi.

    09-12-2010, 19:24

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~BLACKMAN

    Witam ja gram na odbijaj.pl Na razie wszystko dochodzi właściciel dzwoni informując o wysyłce lub wysyła emaila portal juz jakieś 3 miechy jest i na tazie jest okej nawet podbicia zrobili po 10 groszy a były po 50 co o tym sądzicie

    13-12-2010, 12:09

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Maria
    [w odpowiedzi dla: ~BLACKMAN]

    Licytowałam na odbijaj ale wygrywałam tylko pakieciki coś nie miałam szcześcia coś fajnego wygrać.Natomiast muszę się pochwalić co do stronki za 1klik.Tutaj szczęście mi sprzyja 5 wylicytowanych i wartościowych przedmiotów już otrzymałam a na następne czekam.A poza tym podoba mi się,że 1 wygrana w ciągu doby.Stronka dla wszystkich a nie tylko dla bogaczy.Także polecam tą stronkę.

    14-12-2010, 18:32

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~alibaba

    A byl juz ktos z Was na www.alleklik.pl ???
    Stronka fajna , Naprawde super Aukcje !
    Tez nowa , ale zaczyna sie juz cos na niej dziac ... coraz wiecej Uzytkownikow. Polecam zwlaszcza ze dla kazdego nowego Uzytkownika daja 10 klikow zupelnie GRATIS ..
    P O L E C A M

    17-12-2010, 18:56

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~oszukany

    www.jofi.pl. to oszustwo.Straciłem około 1500 zł. Przez 2 tygodnie rozgryzłem jak oszukuje ten portal. Teraz po rozpoczęciu akcji jestem w stanie powiedzieć kto wygra ją!!!!! Aktualnie wysyłam meile do innej osoby z wynikiem kto wygra licytacje zanim się ona skończy by mieć dowód gdy zgłoszę to na policje, że znalem kto wygra dana aukcję. JOFI TO OSZUSTWO!!!!!!!

    25-12-2010, 20:09

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~oszukany

    reda i xxx macie racje co do jofi.pl OSZUSTWO!!!!!Szkoda, że nie rozgryzłem ich wcześniej, zanim straciłem kase:(

    25-12-2010, 20:15

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Jola
    [w odpowiedzi dla: ~oszukany]

    O stronie za10groszy powiedziala mi kolezanka. Na poczatku podeszlam do niej z niedowierzaniem ale nie moglam sie oprzec bo mieli tam moje wymarzone perfumy. Kupilam blidy za 130 zl kliknelam kilak razy i nie moglam uwierzyc oczom. W miejsce licznika pokazal sie napis zakonczona i moj nick. Wygralam. Balam sie ze mi tego nie przysla ale juz w srode zapukal do mnie kurier i przyniosl mi moje perfumy.Potem gralam dalej ale nic nie wygralam. Teraz zbieram kase zeby grac dalej.

    15-01-2011, 20:23

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~peek

    powiedzmy szczerze dużo ludzi gra na aukcjach nie dla siebie tylko żeby to opchnąć na allegro za kolejne pieniądze, czy się uda czy nie.Ile jest aukcji na allegro "nieudany prezent","nie ma gwarancji" a sprzedając taki sprzęt powinni wystawiać faktury. Szybko można wyczaić takiego syfa na allegro.
    Z niektórymi nickami to ludzie nawet nie odważą się stanąć do walki nie tylko jest tu mowa o każdym serwisie, nawet o tym który zaczął teraz działalność

    19-01-2011, 16:18

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~jak

    a co to grzech że nie graja "dla siebie"? jak mają pieniądze i graja za swoje to w czym problem? moze przegrałeś...

    27-01-2011, 20:26

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Jurat
    m
    Użytkownik DI Jurat (1)
    [w odpowiedzi dla: ~oszukany]

    i toi sie zgadza!!!!
    JOFI.PL
    nie odpowaidaja na maile, kto to w ogole jest, jaka firma, jakie mechanizmy kontrolne. nic. prawdodopodbnie ich BOOTY przebija kazdego licytujacego. oczywscie ich BOOTY widniej pod ksywkami podobnymi do naszych. nigdy sie nie zorientujesz, czy to ich autamat, czy faktycznie ktos wygral z ze zwyklych ludzi co wykupili BIDY.

    12-02-2011, 14:03

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Polki

    Zgadzam sie z Juratem i oszukanym. Uwarzam ze ta firma oszukuje klientow poprzes ustawianie botow. Ich aukcje koncza sie zazwyczaj dosyc tanio a akurat na wsstkich tych aukcjach w ktorych ja bralem udzial wylicytowane kwoty dochodzily rekordowych poziomow i ostatecznie po wydaniu ponad 2,500 zł nie wygralem nawet glupich perfum. TEN SERWIS TO OSZUSCI.

    01-03-2011, 10:11

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~VADEMECUM

    SPRÓBUJCIE TU A MI PARĘ PTK WPADNIE

    http://www.za10g(...)dex.html
    twoja treść w linku

    03-06-2011, 13:05

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~sep

    Ciekawy ten serwis za 10groszy :) .Tak obserwowałem ostatnio z ciekawości. Niejaka Zuzia57 wylicytowała notbooka Aple tracąc ok.450zł .To ile stracił ten co walczyl z nią? Wczoraj znów walczyła do upadłego Z Colvanem .Wygrał colvan ale stracił prawie 2tyś ,więc Zuzia57 musiała stracić ok.6.5tyś .Dzisiaj widzę znów walczy ta cała Zuzia i już pewnie pare tysięcy zainwestowala.

    26-06-2011, 10:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~jeden z blee

    jeśli ktoś chce wejść w układ pisać na gg
    4849476
    *gwarancja sukcesu

    18-07-2011, 11:37

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy