zaloguj się do e-DGP
  
Google
email:   hasło:   
zapamiętaj mnie   rejestracja  •   nie pamiętasz hasła?
SG
Poniedziałek, 22 marca 2010

Komentarze

do: 48godzin.pl bezprawnie skopiowało ofertę od konkurencji

Dodaj nowy

HTML zablokowany

można używać prostych znaczników BBCode

pola oznaczone * są wymagane

Dostępne znaczniki:

[b] pogrubienie [/b]
[i] pochylenie [/i]
[u] podkreślenie [/u]
[url]http://www.di.com.pl[/url]
[url=DI]http://www.di.com.pl[/url]


W odpowiedzi dla:
~Huma (#79826)
Odpowiedz na proste pytanie *:
Ile jest dziewięć dzielone na 3?

Zarejestruj się! - nie będziesz musiał się podpisywać i wpisywać odpowiedzi!

Najnowsze komentarze
  • ~Algierd

    Tak, nawiasem, spamerski serwis myneed rzuca się do innego serwisu o nieuczciwą praktykę, swoją, buahhaha żenada, dziwię się dziennikowi, że wogóle podjął się interwencji, bez zapoznania się jakie praktyki stosował myneed ! na jednej z grup można się natknąć na informację jak właściciel wypytuje innych użytkowników o to jak można spamować nie ponosząc konsekwencji, żenada. Ktoś ktos zaczyna w taki sposób powinien od razu być zdyskwalifikowanym na początku.

    07-10-2009, 11:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Newbies

    A żeby było zabawniej, to niech się zdecydują kto jest "operatorem serwisu" myjapp czy Andrzej J. Swoją drogą ciekawe czy powiadomili użytkowników o zmianie właściciela, tzn. przynależności, bo jak widać gołym okiem, domena jest zarejestrowana na osobę prywatną, a nie na firmę.

    02-01-2009, 04:59

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Newbies

    Właśnie Tomek, a myślałem, że jestem jedynym, który tak samo myśli jak Ty, hehehe, pozatym ich żenująca i spamująca reklama całkowicie powinna zdyskwalifikować te coś zwane serwisem

    02-01-2009, 04:50

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Nowaker
    Użytkownik DI Nowaker (126)
    [w odpowiedzi dla: ~choleryk]

    Naucz się czytać ze zrozumieniem...

    05-12-2008, 14:34

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Tomek

    Bo jak dobrze poszukać w google to okazuje się, pan zleceniodawca i właściciel myneed.pl to ta sama osoba. Widocznie zirytował się, że od konkurencji dostaje więcej ofert do swojego zapytania, niż z własnego serwisu ;-)

    05-12-2008, 13:37

    Odpowiedz
    odpowiedz

Zamów Newsletter DI

  • informacje zawsze wieczorem
  • na e-mail w wersji TXT i HTML
Newsletter DI


Najnowsze Programy