Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~fsfdfdf

    widac ze to strona autorstwa programu god to samo wykonanie

    kronulus czy inny krasnal to frajer za dyche.
    Probuje namierzyc go na nk bede wiedzial komu sklepie miche

    11-03-2009, 10:43

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~iq 0

    Kolejna strona z testem iq
    http://getiq.pl/index.jsp
    Koszt smsa 19,99 zł netto

    12-03-2009, 23:44

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~tomas
    [w odpowiedzi dla: ~cygal]

    Ja aktywowałem wruu,to miała byc promocja 1zł,a skączyło się na ponad 11złotych.Zawsze gdy będe widział promocja to oznacza że trzeba to odrazu olac.Ktoś zarabia na naszej naiwności.

    14-03-2009, 12:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~NowU

    O psie syny! Z paki wyjść nie powinni!

    23-03-2009, 22:26

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Przybi

    "6. DT Software - podmiot będący właścicielem Serwisu - DT Software s.c. 03-982 Warszawa, ul. Meissnera 9 lok. 75."
    Ale to pewnie też kłamstwo.

    02-04-2009, 23:15

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~rererer

    uda sie go namierzyc :>

    10-04-2009, 01:49

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~majkel12

    Oszukali mnie, jesli umiecie pomoc to piszcie michalbarwinek_(at)_wp.pl
    wysłalem smsa aktywujacego GoD, mial kosztowac 1 zł, kosztuje 19,99 netto 23 brutto.

    29-06-2009, 19:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~michasz1
    [w odpowiedzi dla: ~rererer]

    Rzeczywiście to kur..ska firma wyłudziają kase i tyle.

    23-07-2009, 10:48

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~janek9

    Zróbmy listę pokrzywdzonych osób i przeslijmy zawiadomienie do prokuratury.

    26-07-2009, 16:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~joon82

    Składam zawiadomienie na policje niech coś z tym zrobią to złodzieje z 1 zł robi się 10 zł to oszustwo ścigane wg naszego prawa

    26-08-2009, 11:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~gość

    http://www.umieramy.pl/?p=regulamin
    Serwis Internetowy prowadzony jest przez DT Software s.c. 03-982 Warszawa, ul. Meissnera 9 lok. 75, zwany dalej jako "DT Software", na zasadach określonych w niniejszym regulaminie.

    06-09-2009, 14:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~gość

    http://forum.gazeta.pl/forum/w,1115,96634410,96634410,Umieramy_pl_wyludza_pieniadze.html

    06-09-2009, 14:51

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Stasiu

    He he a ja mam glupie wrazenie ze wy poprostu zazdroscicie człowiekowi jego sukcesu. Znam Darka osobiscie i to bardzo dobry chlopak z zylka do interesow. A to ze nie umiecie do konca przeczytac zasad regulaminu przed wyslaniem sms to wasz problem. Myslcie bezmuzgi nad tym co piszecie, bo obrazac jest latwo.

    03-11-2009, 14:09

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~jessica

    skur...oszukali mnie na 23 zł!!!!!!!! ma ktoś namiary na niego? Jak to piszcie: 4208472

    07-11-2009, 13:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Oktogorn

    A właśnie miałem wysłać tego SMS ale teraz odinstaluje to gówno o ile się da

    12-11-2009, 12:52

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy