abrakadbra? chyba adwebmakabra...Mam kilka uwag odnośnie tej firmy (2be, adweb) i tego co się tu dzieje na di:
1) czy można jeszcze szukać jakichkolwiek opinii na tym i innych forach/komentarzach? Chyba nie. Adweb zajmuje się między innymi marketingiem szeptanym w sieci czyli zaśmiecaniem for i społecznościówek na koszt swoich klientów, którzy na to idą. Dlatego abrakadabra i zapewne kilka innych tu nicków to ludzie z adweb. Oczywiście na lewych nickach dokopuje im tu także ich konkurencja, ergo dyskusja ta nie ma sensu...
2) Cóż to za wytłumaczenie (tchórzliwe), że "partner" był winien - zarządzanie firmą to także wybieranie dobrych partnerów, a nie dziecinne zwalanie na "partnerów" i wciskanie takiego kitu klientom
3) Ale czego się można spodziewać po firmie, która często bywa na bakier z uczciwością - nagminnie zatrudnia pracowników etatowych na umowy o dzieło, a do tego przyjmuje nielegalnie tabuny "stażystów", którym nic nie płaci? Czego się spodziewać po firmie, w której połowa załogi to biedni praktykanci...
Inny przykład - firma szczyci się przed klientami certyfikatem google adwords, którego obecnie od dłuższego czasu nie posiada...
słowa, słowa, słowa... w Sieci firma ma dobre opinie, artykuł jest może i prosty ale konkretny, konkurencja smaruje komenty ;). Jedna z niewielu firm z jasnymi zasadami w miejsce kombinacji alpejskich w regulaminach, dobra obsługa klienta. Co do autinfo to zauważcie tylko że to były partner firmy domain maker która ociągała się zawsze z wydawaniem kodów. Teraz 2be.pl chyba juz z nich nie korzysta (słuszna decyzja, whois pokazuje 2be.pl na mojej domenie jako registrara) więc i te trudnosci odeszły w niepamięć.
A jak mój kot położy się na klawiaturze to sierść zostaje...

A może te osoby już się przejechały na Adwebie i tylko chcą ostrzec innych?


© 1998-2026 Dziennik Internautów Sp. z o.o.