Google
email:   hasło:   
zapamiętaj mnie   rejestracja  •   nie pamiętasz hasła?
SG

Komentarze

do: Uwaga na fałszywe e-maile od Fotka.pl

Dodaj nowy

HTML zablokowany

można używać prostych znaczników BBCode

pola oznaczone * są wymagane

Dostępne znaczniki:

[b] pogrubienie [/b]
[i] pochylenie [/i]
[u] podkreślenie [/u]
[url]http://www.di.com.pl[/url]
[url=DI]http://www.di.com.pl[/url]


W odpowiedzi dla:
~kamil (#63101)
Odpowiedz na proste pytanie *:
Ile jest 6 + jeden?

Zarejestruj się! - nie będziesz musiał się podpisywać i wpisywać odpowiedzi!

Najnowsze komentarze
  • ~kamil

    dla mnie dziwne odnośniki już były powodem do usunięcia e-maila :) później dopiero do mnie dotarło, ze nie mam konta na fotka.pl, hehe

    20-04-2008, 21:57

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~kofal

    Przydałaby się jakas procedura usuwania wirusa dla tych którzy jednak klikneli

    20-04-2008, 00:41

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~raj

    Skrypt do dodawania koemnatrzy zjadl mi wszystkie backslashe w powyzszym regexpie - przed kazda kropka powinien byc backslash!

    19-04-2008, 14:45

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~raj

    Jak ktos informuje jakis serwis - np. was - o ataku falszywych maili, to wypadaloby od razu podac regulki, po ktorych mozna je wycinac, bo inaczej co za pozytek z takiej wiadomosci, jak i tak trzeba czekac, az sie takiego maila dostanie, zeby go obejrzec i dopiero opracowac sobie regulke na jego wycinanie?
    Na te maile niby z fotka.pl i nasza-klasa.pl powinien byc skuteczny nastepujacy regexp (np. w procmailu):
    http://www[0-9]+.(fotka|nasza-klasa).pl.[-a-z]+[0-9]+.(com|net|in|us)/

    19-04-2008, 14:43

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • zur887
    m
    Użytkownik DI zur887 (33)

    Do mnie dotarł również fałszywy mail od Naszej-Klasy ale na maila służbowego (bardzo dziwne).

    adres zawarty w mailu
    http://www0.nasza-klasa.pl.en-us42.net/profile/?7282283

    18-04-2008, 22:06

    Odpowiedz
    odpowiedz


Najnowsze Programy

Serwisy specjalne:
Wydarzenia: