Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~AstonDB9

    A wiadomo czy robi dużo bałaganu w kompie?, bo mnie spotkała ta niemiła niespodzianka :(

    13-11-2007, 20:01

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~radziox

    Hmm w tekscie uciancie koncowke linku niby z powodow bezpieczenstwa tymczasem na screenie widac adres jak na dloni

    13-11-2007, 20:34

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~dynius

    w linku jest ucięte żebyś sobie nie skopiował przypadkiem i nie wkleił do przeglądarki bo to jest proste , a na screenie widać bo jak ktoś jest bardzo ciekawy wirusa i wpadnie na ten pomysł to se ręcznie przepisze z obrazka

    13-11-2007, 20:55

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~pepek

    A co to za wirus?

    13-11-2007, 21:07

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~hihihi

    a moze ktos wie jak sie nazywa? i jak z nim walczyc "po" :)
    najlepiej gdyby fotka.pl sie wypowiedizla :))

    13-11-2007, 21:10

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~ost

    to co trzeba kliknąć żeby zainstalować tego wirusa? "sexy25"?

    13-11-2007, 21:25

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Andrew

    ale wiadomo - fotka.pl + gg zobowiązuje więc 99% userów się na to łapie, ja naszczęście na tyle głupi nie jestem, no ale nie każdy ma takie szczęście :)

    13-11-2007, 21:40

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~tttyjki

    To wirus, który resetuje komputer i automatycznie instaluje linuxa.

    13-11-2007, 21:43

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~arigo

    Pepek to wirus rzeżączki od sexy25 :)A tak na poważnie kto wchodzi w takie linki.

    13-11-2007, 21:59

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Użytkownik DI użytkownik wyrejestrowany

    prawdziwa fotka.pl jest bardziej niebezpieczna(szczególnie na płaszczyźnie mentalnej) niż jakaś tam podrobiona stronka

    13-11-2007, 22:08

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~DjExit

    Eonir jak najbardziej masz racje. Ilu już moich znajomych poległo przez ten przeklęty portal :( A ten wirus to pryszcz, nie dość że firefox sam informuje że to podrobiona strona to jeszcze przy próbie wejścia w link arcavir wyłapuje syf natychmiast..

    13-11-2007, 22:21

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~gadalub

    mam nadzieje ze jak tylko kliknalem w link z maila po czym zamknalem strone bo FF mnie ostrzegł to nic mi sie nie pobralo itp? bo niestety pomimo tego iz jestem doswiadczonym internauta to sie nacialem na tego maila. a tak btw skad ta baza maili skoro nie posiadam konta na fotce?

    13-11-2007, 23:17

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~shd

    Straszny badziew.
    Jednak - jak w takim układzie leczyć już po?
    Zna ktoś sposób?
    Prędzej czy później pojawią się z tym problemy, bo wiele ludzi odpali pobrany plik.

    Właśnie go przetestowałem. Szczwana bestia po odpaleniu usuwa plik z którego się to odpaliło.
    Trzeba więc jakoś znaleźć - najgorsze jest to, że nie widzę jak ....

    13-11-2007, 23:31

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Joe

    Przed chwilą otrzymałem podobnego maila. U mnie adresy były inne, więc pewnie są losowe.

    13-11-2007, 23:33

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~shd

    Tak.
    Adresy są losowe, ale działają tak samo - dostajesz fake'a fotki i udawany problem z flashplayerem, którego pobierasz i instalujesz- tak to niestety działa.

    13-11-2007, 23:36

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy