Komentarze:

comments powered by Disqus

Komentarze archiwalne:

  • ~dokidoki

    Ok, wszystko pięknie, ale jak na mój gust to nie wyjaśnia 2 rzeczy:

    1. Blokowania osoby, gdy te mają siebie wzajemnie w listach kontaktów.
    2. Blokowania osoby za ustawienie jakby nie było swojego statusu.

    ... ktoś tu ściemnia, albo programów nie potrafi pisać...

    18-10-2007, 12:29

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Edward Penisoręki

    Patrząc na sam kod strony http://idz-do-urny.pl można mieć wrażenie, że to spim.

    18-10-2007, 12:30

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~pawels

    http://riot777.wordpress.com/2007/04/05/cenzura-w- gadu-gadu/
    czy hatak.pl też jest spimem? jakoś dużo niepoprawnych adresów trafia do, zmiułuj się Boże, antyspamu

    proponuję teraz masowo rozsyłać link http://gadu-gadu.pl, http://fora.pl, http://nauka.pl (które jeśli mnie pamięć nie myli należą do tej firemki), niech ich rozsyłanie również kończy się banem!

    18-10-2007, 12:34

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Jurgi
    Użytkownik DI Jurgi (1377)

    Cóż, ja ponowię próbę nakłonienia znajomych do używania Jabbera. Choć niektórych się nie da uświadomić...

    18-10-2007, 12:39

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~n00b

    Idąc dalej droga teori spiskowych...
    To może DI jest pionkiem GG dzięki, któremu strona "idz do urny" została doskonale zareklamowana...

    to tak tylko do przemyślenia :)

    18-10-2007, 12:53

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~mojnick

    pis nie umie pisać programów? Umie kochani. I to jak! GG nie ma zamiaru przepraszać za ewidentną nadgorliwość bądź tez służalczość. Jest amoralne w krytycznej sytuacji politycznej i stosuje praktyki zbliżone do tych które mogliśmy zaobserwować ostatnio w pis. Na przykład sprawa posłanki-złodziejki, która nieszczęśliwie była z PO. Gdyby była z PiS pewnie cała ta sprawa nigdy nie ujrzała by światła dziennego.

    18-10-2007, 13:00

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~rekkoo

    Czy naprawdę nikt nie skojarzył pewnego faktu?
    "Twórca Gadu-Gadu "jedynką" PSL-u w Warszawie" - oto ten fakt, łatwy do znalezienia w necie.

    18-10-2007, 13:00

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~plum

    a ustawienie sobie tego na opis jest spamem?
    ja nikomu nie nakazuję czytać mojego opisu.

    18-10-2007, 13:03

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • Tomasz Chiliński
    m

    @mojnick: W Białymstoku w trakcie kampanii wyborczej dawny marszałek senatu Krzysztof P. (nota bene z czasów Wałęsowskiej solidarności majster w "Uchwytach"), żeby ukryć swoje malwersacje, nakazał usunięcie z TVPiS3 jednego z lepszych dziennikarzy (jak na reżymową całkiem przyzwoity dziennikarz).
    Podobne ruchy obserwują ze strony Urzędu Miejskiego w Białymstoku kontrolowanego przez PO. Wszystkie plakaty w mieście znikają, ale plakaty kandydatów PO dziwnym trafem są wytrzymałe.
    Dodam, że jestem przeciwnikiem umieszczania jakichkolwiek reklam w pasie drogowym, a zwłaszcza tych nachalnych, czyli politycznych.

    18-10-2007, 13:20

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~houston

    wlasnie przetestowalem z kolega link nie zostaje "przepuszczony w czasie rozmowy i nie widac ze ktos wogole takiego cos wyslal" do osob z listy kontaktow czyli nadal jest aktywna infiltracja tresci anty PiS czyli w Panstwie Prawa obowiazuje cenzura wobec przeciwnikow rzadu ;(

    18-10-2007, 13:29

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Puknij sie w czaszke

    Dajecie sie ludzie nabierac jak dzieci. Za lizaczka robicie laske. Ktos sobie zalozyl domene i postanowil ja rozreklamowac. Nie wyszlo mu przez GG to teraz zrobil to przez DI. Gratulacje autorowi tekstu. Skoro AZ tak GG grabi swoich uzytkownikow z anty-pisowskich stron, to dlaczego nie zablokowali spieprzajdziadu. Jakies gowniane idz-do-urny. A jak zaloze domene srac-na-di i bede rozsylal przez GG. Pozniej ktos to zablokuje i juz robie artykul o tym, jak GG wspiera DI. Puknijcie sie ludzie w czaszke.

    18-10-2007, 13:38

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~matrin

    Czegos nie rozumiem... to jesli wysylam 1 raz 1 link do 1 znajomego -i ten znajomy chce otrzymywac takie wiadomosci- to jest to spam????

    18-10-2007, 13:40

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~nicki

    A mi zablokował GG przy linku:
    http://www.nieglosujenapis.pl w opisie

    18-10-2007, 13:44

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~Jarek234234

    w ogóle system antyspimowy nie powinien blokować konta tylko same wiadomości - jeśli została ona sklasyfikowana jako spim to po prostu nie jest dostarczana do odbiorcy
    dodatkowo wysyłający powinien otrzymywać komunikat - twoja wiadomość została potraktowana jako spim i nie została dostarczona do odbiorcy itd.

    szkoda że te matoły z GG SA jeszcze na to nie wpadły

    18-10-2007, 14:50

    Odpowiedz
    odpowiedz
  • ~głupie gg

    KWA a mnie ciągle blokują i sam nie wiem za co :/
    2-3 razy na tydzień to normalka :/

    18-10-2007, 16:01

    Odpowiedz
    odpowiedz
Brak danych. Sprawdź później :)
RSS  
Chwilowo brak danych. Sprawdź później :)


Partnerzy