Jak wyłączyć "wyświetlone" na Facebooku? - wideo

PATRONAT MEDIALNY 20-08-2013, 08:02

Konwersacje na Facebooku z pewnością urozmaicają nasz wolny czas w pracy, czasami zdarzają się nam jednak takie rozmowy, w których nie chcielibyśmy, aby nasz rozmówca wiedział, że przeczytaliśmy jego wiadomość. W nowym materiale KarllosTV pokazuje, jak wyłączyć potwierdzenie przeczytania wiadomości w popularnym serwisie społecznościowym.

Zobacz także inne recenzje KarllosTV w DI24.pl

Od redakcji: Przedstawiony na filmie dodatek do przeglądarki Google Chrome działa zgodnie z opisem, sprawdziliśmy. Nie udało się nam jednak znaleźć polityki prywatności, która wyjaśniłaby, do jakich konkretnie danych na Facebooku wtyczka uzyskuje dostęp. Pamiętajcie, że instalujecie ją na własną odpowiedzialność.


Tematy pokrewne:  

tag wtyczkitag wideotag poradytag KarllosTVtag Facebooktag Chrome
  
znajdź w serwisie

RSS - Wywiad
Wywiad  
RSS - Interwencje
RSS - Porady
Porady  
RSS - Listy
Listy  
« Wrzesień 2019»
PoWtŚrCzwPtSbNd
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30